Hele dagen fra kl. 12:00 til 21:00
Caviar - Lapper - Creme fraiche
30 gram caviar fra Lyksvad (eneste danske opdrætter) med norske lapper og creme fraiche 48 %
500,-
Østers, naturel, sylt eller hot
Citron, eller med sylt, eller med syltede chili
38,-
Gourmet Hotdog efter sæson
Brød fra Seest Bageri med masser af smør, fyld efter sæson, sylt og sprødt
88,-
Gedeost - Kartoffel - Oliven
Salat i vinaigrette med kogte kartofler, gedeost og oliven
155,-
Hopballe - Butterdej - Sprødt
Hopballe kylling vendt i fed creme fraiche med trøffel, serveret i vol-au-vent, marineret urtesalat og sprødt
145,-
Kold røget laks - Rygeostcreme - Radiser
Kold røget laks fra Færøerne med sødet fynsk rygeostcreme, radiser og syltede fennikel
155,-
Håndpillede rejer - Citron - Tomat
Håndpillede rejer med rød dressing, marineret urtesalat, tomat og citron
155,-
Kalveinderlår - Trøffel - Sprødt
Kalveinderlår i skiver med trøffelmayo, marineret urtesalat og sprødt
165,-
Dagens fangst - Hjertesalat - Sauce
Dagens fangst fra fiskemanden med hjertesalat med sauce
155,-
Ladegård Duroc Gris - Æblepure - Selleri
krogmodnet gris med bagt æblepure, selleri, serveres med grøn salat, kartofler og sauce
328,-
Hopballe - Majs - Katareller
Kylling fra Hopballe, majs, kantareller, serveres med grøn salat, kartofler og sauce
328,-
Dagens fangst - Spidskål - Citron
Dagens fangst fra fiskemanden, spidskål, citron, serveres med grøn salat, kartofler og sauce
355,-
Spidskål stegt i smør
med nødder, marineret bælgfrugter, urter og citronskal
108,-
Stjerneskuddet
Røget, dampet og stegt fisk med Lyksvad caviar og håndpillede rejer
248,-
Topløs burger
200 gram hakkebøf, sylt, revet ost, sprøde løg og kalvesky
198,-
Pariserbøffen
200 gram hakkebøf med det som hører til "a la HESTEN"
198,-
-------------------------------------------------------------------
Menuerne skifter efter sæsonens råvarer
De smager bare bedre
Hurtig Hesten
3 serveringer
448,-
Vinmenu
Pony'en (1 glas vin til hver ret som passer til) 398,-
Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 650,-
Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.
Smag på Føllet
5 serveringer
598,-
5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Vinmenu
Pony ’en (1 glas vin til hver ret som passer til) 598,-
Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 950,-
Smag på Hesten
10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.
1150,-
Vin (et glas pr. ret)
Pony ’en(den billige vinmenu til de 10 serveringer) 850,-
Hoppen(den meget bedre vinmenu til de 10 serveringer)1300,-
Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.