Køkkenet har åbent fra 12-21
husk lørdag aften har vi kun snacks og 3, 5 og 10 retters på kortet
snacks
Lyksvad caviar med norske lapper og creme fraiche
50 gr.
548,-
Østers med sylt og urt
pr. stk. 35,-
Hotdog (hotdogkongen 2018)
68,-
Hotdog (hotdogkongen 2022) uden Lyksvad
92,-
Hotdog (hotdogkongen 2022) Originalen
225,-
kortet fra tirsdag til fredag aften
små sulten Inderlår i tyndeskiver med tomat og mayo 122,- Sej i brødkrumme med sauce tartare 128,- Kold røget laks med radiser og rygeost 138,- Stegt ørred fra Vejle Ådal med porrecreme 135,- Savarin med rå jomfruhummer og bisque 155,- Porcheret æg med kylling urteslør 135.- Gravad vildt med trøffel 135,-
serveres med brød og dyppelse
|
De større retter Gris med æblepure og kål 298,- Dansk lam med jordskokker og ramsløg 328,- Fiskekutterens fangst med sauce nage 358,- serveres med dagens kartoffel
Sødt og ost Danske gårdoste med tilbehør 125,- Hvidchokolade med æblekompot og iscreme 125,- Tre farvet iscreme 125,- Tre farvet iscreme (The Johan) is på lever, trøffel og bær med sprøde løg 175,- |
Menuerne skifter efter sæsonens råvarer
De smager bare bedre
Hurtig Hesten 3 serveringer 498,-
Kammusling med østers og urt
***
Gourmet gris med æblepure og kål
***
Danske gårdeoste med tilbehør
eller
Grillet fermenteret rabarber med sensommer bær
Vinmenuer: 3 retter
Pony'en 398,-
Hoppen 650,-
Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.
Smag på Føllet
658,-
5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Vinmenuer til 5 retter:
Pony ’en 598,-
Hoppen 950,-
Smag på Hesten
998,-
10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.
Vinmenuer:
Pony ’en 850,-
Hoppen 1300,-
Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.