Caviar - Lapper - Creme fraiche
10/30 gram caviar fra Lyksvad (eneste danske opdrætter) med norske lapper og creme fraiche 48 %
250/500,-
Østers, naturel, sylt eller hot
Citron, eller med sylt
38,-
Gourmet Hotdog efter sæson
Fyld efter sæson, sylt og sprødt
88,-
Forretter
Kold røget laks - Rygeostcreme - Radiser
Kold røget laks fra Færøerne med sødet fynsk rygeostcreme, radiser og syltede fennikel
155,-
Håndpillede rejer - Citron - Tomat
Håndpillede rejer med rød dressing, marineret urtesalat, tomat og citron
148,-
Dagens suppe
128,-
Hovedretter
Ladegård Duroc Gris - Vinter grønt - Sauce
krogmodnet gris med vinterens grøntsager med grøn salat, kartofler og sauce
298,-
Dagens fangst - Spidskål - Citron
Dagens fangst fra fiskemanden, spidskål, citron, serveres med grøn salat, kartofler og sauce
355,-
Stjerneskuddet
Røget, dampet og stegt fisk med Lyksvad caviar og håndpillede rejer
248,-
Topløs burger
200 gram hakkebøf, sylt, revet ost, sprøde løg og kalvesky
198,-
Pariserbøffen
200 gram hakkebøf med det som hører til "a la HESTEN"
198,-
Sødt og ost
3 slags ost med tilbehør
138,-
5 slags ost med tilbehør
168,-
Dagens dessert
128,-
-------------------------------------------------------------------
Menuerne skifter efter sæsonens råvarer
De smager bare bedre
Hurtig Hesten
3 serveringer med snacks
575,-
Vinmenu
Pony'en (1 glas vin til hver ret som passer til) 398,-
Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 650,-
Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.
Smag på Føllet
5 serveringer med snacks
798,-
5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Vinmenu
Pony ’en (1 glas vin til hver ret som passer til) 598,-
Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 950,-
Smag på Hesten
10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.
1150,-
Vin (et glas pr. ret)
Pony ’en(den billige vinmenu til de 10 serveringer) 850,-
Hoppen(den meget bedre vinmenu til de 10 serveringer)1300,-
Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.