Caviar - Lapper - Creme fraiche

10/30 gram caviar fra Lyksvad (eneste danske opdrætter) med norske lapper og creme fraiche 48 %

250/500,-

Østers, naturel, sylt eller hot

Citron, eller med sylt

38,-

Gourmet Hotdog efter sæson

Fyld efter sæson, sylt og sprødt

88,-

 

Forretter

Kold røget laks - Rygeostcreme - Radiser

Kold røget laks fra Færøerne med sødet fynsk rygeostcreme, radiser og syltede fennikel

155,-

Håndpillede rejer - Citron - Tomat

Håndpillede rejer med rød dressing, marineret urtesalat, tomat og citron

148,-

 Dagens suppe

128,-

 

 Hovedretter

Ladegård Duroc Gris - Vinter grønt - Sauce

krogmodnet gris med vinterens grøntsager med grøn salat, kartofler og sauce

298,-

 

Dagens fangst - Spidskål - Citron

Dagens fangst fra fiskemanden, spidskål, citron, serveres med grøn salat, kartofler og sauce

355,-

 

 

Stjerneskuddet

Røget, dampet og stegt fisk med Lyksvad caviar og håndpillede rejer

248,-

Topløs burger

200 gram hakkebøf, sylt, revet ost, sprøde løg og kalvesky

198,-

Pariserbøffen

200 gram hakkebøf med det som hører til "a la HESTEN"

198,-

Sødt og ost

3 slags ost med tilbehør

138,-

5 slags ost med tilbehør 

168,-

Dagens dessert

128,-

 

-------------------------------------------------------------------

  

Menuerne skifter efter sæsonens råvarer

De smager bare bedre

 

Hurtig Hesten 

3 serveringer med snacks

575,- 

Vinmenu

Pony'en (1 glas vin til hver ret som passer til)             398,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til)    650,-

 

 Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.

 

Smag på Føllet

5 serveringer med snacks

798,-

5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg. 

Vinmenu

Pony ’en (1 glas vin til hver ret som passer til)         598,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 950,-

 

Smag på Hesten

10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.

1150,-

Vin (et glas pr. ret)

Pony ’en(den billige vinmenu til de 10 serveringer)          850,-
Hoppen(den meget bedre vinmenu til de 10 serveringer)1300,-

 

 


 

 

  

Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.