Hele dagen fra kl. 12:00 til 21:00

 

Caviar - Lapper - Creme fraiche

30 gram caviar fra Lyksvad (eneste danske opdrætter) med norske lapper og creme fraiche 48 %

500,-

Østers, naturel, sylt eller hot

Citron, eller med sylt, eller med syltede chili 

38,-

Gourmet Hotdog efter sæson

Brød fra Seest Bageri med masser af smør, fyld efter sæson, sylt og sprødt

88,-

Gedeost - Kartoffel - Oliven

Salat i vinaigrette med kogte kartofler, gedeost og oliven

155,-

Hopballe - Butterdej - Sprødt

Hopballe kylling vendt i fed creme fraiche med trøffel, serveret i vol-au-vent, marineret urtesalat og sprødt

145,-

Kold røget laks - Rygeostcreme - Radiser

Kold røget laks fra Færøerne med sødet fynsk rygeostcreme, radiser og syltede fennikel

155,-

Håndpillede rejer - Citron - Tomat

Håndpillede rejer med rød dressing, marineret urtesalat, tomat og citron

155,-

Kalveinderlår - Trøffel - Sprødt

Kalveinderlår i skiver med trøffelmayo, marineret urtesalat og sprødt

165,-

Dagens fangst - Hjertesalat - Sauce

Dagens fangst fra fiskemanden med hjertesalat med sauce

155,-

 

Ladegård Duroc Gris - Æblepure - Selleri

krogmodnet gris med bagt æblepure, selleri, serveres med grøn salat, kartofler og sauce

328,-

Hopballe - Majs - Katareller

Kylling fra Hopballe, majs, kantareller, serveres med grøn salat, kartofler og sauce

328,-

Dagens fangst - Spidskål - Citron

Dagens fangst fra fiskemanden, spidskål, citron, serveres med grøn salat, kartofler og sauce

355,-

Spidskål stegt i smør

med nødder, marineret bælgfrugter, urter og citronskal

108,-

Stjerneskuddet

Røget, dampet og stegt fisk med Lyksvad caviar og håndpillede rejer

248,-

Topløs burger

200 gram hakkebøf, sylt, revet ost, sprøde løg og kalvesky

198,-

Pariserbøffen

200 gram hakkebøf med det som hører til "a la HESTEN"

198,-

 

-------------------------------------------------------------------

 

 

 

Menuerne skifter efter sæsonens råvarer

De smager bare bedre

 

Hurtig Hesten 

3 serveringer 

448,- 

Vinmenu

Pony'en (1 glas vin til hver ret som passer til)             398,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til)    650,-

 

 Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.

 

Smag på Føllet

5 serveringer

598,-

5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg. 

Vinmenu

Pony ’en (1 glas vin til hver ret som passer til)         598,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 950,-

 

Smag på Hesten

10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.

1150,-

Vin (et glas pr. ret)

Pony ’en(den billige vinmenu til de 10 serveringer)          850,-
Hoppen(den meget bedre vinmenu til de 10 serveringer)1300,-

 

 


 

 

  

Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.