Køkkenet har åbent fra 12-21

 

Lyksvad caviar med norske lapper og creme fraiche

50 gr.

548,-

Østers med sylt og urt

pr. stk. 35,-

 

Hotdog (hotdogkongen 2018)

68,-

Hotdog (hotdogkongen 2022) uden Lyksvad

92,-

Hotdog (hotdogkongen 2022) Originalen

225,-

Bagt urtebrød

88,-

 

 


 

 

Menuerne skifter efter sæsonens råvarer

De smager bare bedre

 

 

Hurtig Hesten           3 serveringer  498,-

 

Citron marineret laks med friske æbler og urteslør

Gourmet gris med æblepure og løgkompot, skank i øl med kål som sidevogn

Bagt pærer med Ådals honning og Høgelundsgård

eller

Hyben og æble grød med Kisbæk iscreme 

 

Vinmenuer: 3 retter

Pony'en                                        398,-

Hoppen                                        650,-

 

 

Smag på Føllet

658,-

5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Helleflynder lavvarmet med østers i olie/eddike

Stegt slethvar med smørsauce

Inderlår i tynde skriver med bagt tomat og mayo

Gourmet gris med æblepure og løgkompot, skank i øl med kål som sidevogn

Bagt pærer med Ådals honning og Høgelundsgård blåskimmel

eller

Hyben og æble grød med Kisbæk iscreme 

 

Vinmenuer til 5 retter:

Pony ’en                                                                  598,-
Hoppen                                                                   950,-

 

 

 

Smag på Hesten

998,-

10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.

 

Vinmenuer:

Pony ’en                                                              850,-
Hoppen                                                             1300,-

 

 


 

 

  

Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.