Godt at starte med eller sulten for sjov

- Østers, Syltede løg, peberrod og citron

38,-

- Gordal oliven, fede og saftige med krydret kick

45,-

- Flæskesvær af Iberico

35,-

- Kartofler, stegt med urter og serveret med revet ost og dyppelse

35,-

- Lyksvad Caviar 10 gram, norske lapper og fed creme fraiche                 250,-

-                           30 gram                                                                       500,-

-                           50 gram                                                                       800,-

-                         250 gram                                                                     3500,-

- Hotdog DM 2022, krydderpølse, bacon/løg kompot, sylt og sprødt

88,-

 

De mindre retter, alle retter serveres med brød og smør

- Kold røget laks, rygeostcreme og radiser

148,-

- Håndpillede rejer, salat, røddressing og citron

148,-

- Rørt tatar, sylt, capers, sennep og sprøde chips

165,-

 

De større retter, serveres med dagens grønt, kartoffel og sauce

Glad gris stegt med urter og citron

288,-

- Kalvefilet stegt med urter og citron

328,-

- Laks bagt med smør og urter

288,-

 

Sødt og ost

- Gårdoste med tilbehør 3 stk.

108,-

- Gårdoste med tilbehør 5 stk.

138,-

- Dagens dessert

98,-

 


 

 

Menuerne skifter efter sæsonens råvarer

De smager bare bedre

 

Hurtig Hesten 

3 serveringer 

398,- 

Vinmenu

Pony'en (1 glas vin til hver ret som passer til)             398,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til)    650,-

 

 Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.

 

Smag på Føllet

5 serveringer

548,-

5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg. 

Vinmenu

Pony ’en (1 glas vin til hver ret som passer til)         598,-

Hoppen (1 glas bedre vin til hver ret som passer til) 950,-

 

Smag på Hesten

10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.

998,-

Vin (et glas pr. ret)

Pony ’en(den billige vinmenu til de 10 serveringer)          850,-
Hoppen(den meget bedre vinmenu til de 10 serveringer)1300,-

 

 


 

 

  

Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.