Køkkenet har åbent fra 12-21

husk lørdag aften har vi kun snacks og 3, 5 og 10 retters på kortet

 

snacks 

Lyksvad caviar med norske lapper og creme fraiche

50 gr.

548,-

Østers med sylt og urt

pr. stk. 35,-

 

Hotdog (hotdogkongen 2018)

68,-

Hotdog (hotdogkongen 2022) uden Lyksvad

92,-

Hotdog (hotdogkongen 2022) Originalen

225,-

 

kortet fra tirsdag til fredag aften

 

små sulten

Inderlår i tyndeskiver med tomat og mayo

122,-

Sej i brødkrumme med sauce tartare

128,-

Kold røget laks med radiser og rygeost

138,-

Stegt ørred fra Vejle Ådal med porrecreme

135,-

Savarin med rå jomfruhummer og bisque

155,-

Porcheret æg med kylling urteslør

135.-

Gravad vildt med trøffel

135,-

 

 

 

serveres med brød og dyppelse

 

De større retter

Gris med æblepure og kål

298,-

Dansk lam med jordskokker og ramsløg

328,-

Fiskekutterens fangst med sauce nage

358,-

serveres med dagens kartoffel

 

Sødt og ost

Danske gårdoste med tilbehør

125,-

Hvidchokolade med æblekompot og iscreme

125,-

Tre farvet iscreme

125,-

Tre farvet iscreme (The Johan)

is på lever, trøffel og bær med sprøde løg

175,-

 

 


 

 

Menuerne skifter efter sæsonens råvarer

De smager bare bedre

 

 

Hurtig Hesten           3 serveringer  498,-

 

Kammusling med østers og urt

***

Gourmet gris med æblepure og kål 

***

Danske gårdeoste med tilbehør

eller

Grillet fermenteret rabarber med sensommer bær

 

Vinmenuer: 3 retter

Pony'en                                        398,-

Hoppen                                        650,-

 

 

 Vores større menuer bliver lavet på dagen og efter hvad marken, skoven og havet kan levere lige nu. så meget sjover for Jer, men også for køkkenet.

 

Smag på Føllet

658,-

5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg. 

Vinmenuer til 5 retter:

Pony ’en                                                                  598,-
Hoppen                                                                   950,-

 

Smag på Hesten

998,-

10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.

Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.

 

 

Vinmenuer:

Pony ’en                                                              850,-
Hoppen                                                             1300,-

 

 


 

 

  

Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.