Køkkenet har åbent fra 12-21
Lyksvad caviar med norske lapper og creme fraiche
50 gr.
548,-
Østers med sylt og urt
pr. stk. 35,-
Hotdog (hotdogkongen 2018)
68,-
Hotdog (hotdogkongen 2022) uden Lyksvad
92,-
Hotdog (hotdogkongen 2022) Originalen
225,-
Bagt urtebrød
88,-
Menuerne skifter efter sæsonens råvarer
De smager bare bedre
Hurtig Hesten 3 serveringer 498,-
Citron marineret laks med friske æbler og urteslør
Gourmet gris med æblepure og løgkompot, skank i øl med kål som sidevogn
Bagt pærer med Ådals honning og Høgelundsgård
eller
Hyben og æble grød med Kisbæk iscreme
Vinmenuer: 3 retter
Pony'en 398,-
Hoppen 650,-
Smag på Føllet
658,-
5 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Helleflynder lavvarmet med østers i olie/eddike
Stegt slethvar med smørsauce
Inderlår i tynde skriver med bagt tomat og mayo
Gourmet gris med æblepure og løgkompot, skank i øl med kål som sidevogn
Bagt pærer med Ådals honning og Høgelundsgård blåskimmel
eller
Hyben og æble grød med Kisbæk iscreme
Vinmenuer til 5 retter:
Pony ’en 598,-
Hoppen 950,-
Smag på Hesten
998,-
10 serveringer med det som sæsonen tilbyder lige nu, menuen skifter efter sæsonens udvalg.
Nogle af retterne serveres som delemad og nogle som tallerkenanretninger.
Vinmenuer:
Pony ’en 850,-
Hoppen 1300,-
Allergener eller vegetar bør nævnes inden ankomst.