Lad dig forkæle med vores sæsonbaserede aftenmenu, hvor lokale råvarer og gastronomisk håndværk forenes i hver eneste ret.
"Gorda" betyder "tykke" og henviser til størrelsen af Gordal oliven.
Næsten smøragtige på grund af mandlernes høje olie- og fugtighedsindhold.
Med friskost og urter
Med grillet citron og mignonette
Med rørt smør
30 gram caviar fra Lyksvad (eneste danske opdrætter) med lapper og creme fraiche 48 %
Bangers pølse fra Ladegård Duroc med bacon kompot, sylt og sprødt.
Hopballe kylling vendt i fed creme fraiche og trøffel serveret i butterdej
Kold røget laks med sødet fynsk rygeost og radiser
Håndpillede rejer med tomat og grillet citron
Gravad kalveinderlår i skiver med trøffelmayo
Kartofler, marineret grøn salat og glace monteret med mørk chokolade
Grønt efter sæson, kartofler, marineret grøn salat og sauce
Fra fiskemanden, grønt efter sæson, kartofler og sauce
Røget, dampet, stegt fisk, Lyksvad caviar og rejer
Hakkebøf, sylt, revet ost, sprøde løg og kalvesky
Hakkebøf med det som hører til "a la Hesten"*
Ristede rugbrød, rugkiks, gordal oliven og marmelade
Ristede rugbrød, rugkiks, gordal oliven og marmelade
Med sorbet
Med iscreme på økologisk mælk og fløde
Med iscreme på økologisk mælk og fløde
4 serveringer
6 serveringer
min. 10 serveringer
Vinmenu til 4 serveringer
Den bedre vinmenu til 4 serveringer
Vinmenu til 6 serveringer
Den bedre vinmenu til 6 serveringer
Vinmenu til den største hest
Den bedre vinmenu til den største hest
Meget bedre vinmenu til den største hest
Den Hvide Hest Kolding
Søndergade 30a
6000 Kolding
Politik: Cookie- og privatlivspolitik