Private Dining

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig.

Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at bruge alt din tid sammen med gæsterne og derfor ikke ønsker at stå for maden selv, så lad os om at klare køkkenet.

I fællesskab med dig/jer aftaler vi en menu, som passer efter sæsonens råvarer og kan variere alt fra 3 til 10 retter. 

Det er også muligt at lade os stå få vinen.

 

Herunder ses et eksempel på, hvordan menuen kunne se ud:

Langtidsbagt tomat - Kyllingeskind med eddike gele - Østers med syltet rødløg - Citronmarineret kammusling - Broccoli med trøffel
2013, Vintage Millisème, André Clouet, Champagne Frankrig


Jomfruhummertatar med tangchips og mirabel
Hummersalat i hummerskal med fed cremefraiche og Lyksvad caviar
2012, Grand Cru Geissberg, Trimbach, Alsace, Frankrig


Pighvar med fermenteret asparges og smørsauce
Krabbebruger med syltet fennikel serveret på Brioche brød
2003, Meursault 1. cru Perriere Collection Bellenum, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig


Stegt fois gras - bløde løg - Ømandsbacon
Krogmodnet nakke fra gris - æble - trøffelsauce
2019, Pommard 1. cru Grand Epenots, Lucien le Moine, Bourgogne, Frankrig


Tatar af kildegården kalv - rå æggeblomme - sprødt
Kildegården kalv - røget marv - kantareller
2004, Haut Brion, Château Haut Brion, Bordeaux, Frankrig


Røget vesterhavsost med ristede solsikkekerner og lokal honning
1985, Côteaux du Layon, Moulin Touchais, Loire, Frankrig


Trefarvet is på Fois gras, trøffel og bær
Blommekompot - sprødt - is
2002, Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Fass 59, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland

 

Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighederne for at være med til at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster. 

 

________________________________________________________________________________

 

jul på Hesten

Fra den 10. november til den 22. december

kan købes både frokost og aften

 

3 retter

498,-

Røget laks - Rygeost - Radiser

Kold røget laks med sødet rygeostcreme

Gris - Vinterkål - Selleri

Krogmodnet gris med vinterens grønt og sprød hud

Hvidchokolade - Kirsebær - Mandler

Hvidchokolademousse, is på Kisbæk mælk, ristet mandler og kirsebær

 

 

 

_______________________________________________________________________