PÅSKEFROKOST 2024
DEN LILLE FROKOST
6 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR
SOM DELEMAD VED HELE BORDET
SILD
MARINERET SILD MED DRESSING PÅ LØG, ÆBLER OG KAPERS
DET KOLDE
RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING SPRØD SALAT OG URTER
INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER
DET VARME
FRIKADELLER MED KÅL
CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ
DESSERT
BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE
PRIS PR. PERSON 298,-
PÅSKEFROKOST 2024
DEN STORE FROKOST
10 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR
SOM DELEMAD VED HELE BORDET
SILD
MARINERET SILD SERVERET MED DRESSING PÅ ÆBLER, LØG OG KAPERS
DET KOLDE
RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING, SPRØD PÅ ÆBLER OG URTER
STEGT FISKEFILET SERVERET MED HESTENS REMOULADE
ÆG OG REJER MED MAYONAUSE OG CITRON
INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER
DET VARME
FRIKADELLER MED KÅL
LAMMESTEG MED RAMSLØG
CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ
OST
3 DANSKE GÅRDOSTE MED KOMPOT OG SPRØDT
DESSERT
BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE
PRIS PR. PERSON 398,-
Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
(skriv PÅSKE ved bestillingen)
PÅSKEMENU
3 RETTER 498 KR
ASPARGES - SUPER REJER - ÆGTE SAUCE
***
LAMMESTEG - RAMSLØG - JORDSKOKKER
***
RABARBER - RABARBER - RABARBER
NYTÅRS AFTEN PÅ "HESTEN"
2023
SNACK TIL DRONNINGES TALE KL. 18:00
ØSTERS MED SYLTEDE RØDLØG OG AGURK AD LIBITUM HELE AFTEN
CAVIAR FRA LYKSVAD
ÆBLESKIVER MED FYLD
RØGEDE MANDLER
RØGET LAKS VENDT MED FED CREME FRAICHE
GOD SKINKE
(KØB SELV BOBLER ELLER DRINKS TIL TALEN)
MENUEN STARTER KL.19:00
SALTEDE KAMMUSLINGER I CITRON MED URT
TORSK MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER
VILDT FRA SKOVEN MED EFTERÅRS SVAMPE, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE
TRE SLAGS DANSKE GÅRDOSTE MED GARNI
CREMET KIRSEBÆR IS PÅ KISBÆK MÆLK OG CHOKOLADE PÅ NOBILIS
DRIKKEVARER BESTILLES PÅ DAGEN
VI SKÅLER DET NYE ÅR VELKOMMEN KL.00:00
VI LUKKER BAREN KL.00:30 OG LAVER EN HOTDOG TIL ALLE
(ÅRETS HOTDOG KONGE 2022)
SIGER TAK FOR ÅRET SOM LIGE ER GÅET OG SES I DET NYE
SENDER ALLE GÆSTER HJEM KL.01.00
6 SNACKS, 5 RETTER OG HOTDOG
1200 KR
_______________________________________________________________________
NYTÅRS AFTEN FRA "HESTEN"
2022
AFHENTES INDEN KL.15:00
SNACK TIL KL.18:00
ÆBLESKIVER MED FYLD
RØGEDE MANDLER
RØGET LAKS VENDT I FED CREME FARICHE
GOD SKINKE
MENUEN
KLAR TIL AT VARME
KOLD HÆVET BRØD OG SMØR
SALTEDE KAMMUSLINGER I CITRON MED URTER
LAVVARMET TORSK MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER
VILDT FRA SKOVEN MED EFTERÅRSSVAMPE, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE
KIRSEBÆRMOUSSE PÅ HVIDCHOKOLADE OG KARTOFFELKAGE
(KØB SELV IS TIL DESSERTEN)
675 KR.
TILKØB:
CAVIAR FRA LYKSVAD 50 GR.
750 KR.
ØSTERS MED GARNI
35 KR. PR. STK.
DM HOTDOG (ÅRETS HOTDOG KONGE 2022) UDEN CAVIAR
88 KR.
DANSKE GÅRDOSTE MED TILBEHØR
125 KR.
________________________________________________________________________________
Private Dining
Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig.
Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at bruge alt din tid sammen med gæsterne og derfor ikke ønsker at stå for maden selv, så lad os om at klare køkkenet.
I fællesskab med dig/jer aftaler vi en menu, som passer efter
sæsonens råvarer og kan variere alt fra 3 til 10 retter.
Det er også muligt at lade os stå få vinen.
Herunder ses et eksempel på, hvordan menuen kunne se ud:
Langtidsbagt tomat - Kyllingeskind med eddike gele - Østers med syltet rødløg - Citronmarineret kammusling - Broccoli med trøffel
2013, Vintage Millisème, André Clouet, Champagne Frankrig
Jomfruhummertatar med tangchips og mirabel
Hummersalat i hummerskal med fed cremefraiche og Lyksvad caviar
2012, Grand Cru Geissberg, Trimbach, Alsace, Frankrig
Pighvar med fermenteret asparges og smørsauce
Krabbebruger med syltet fennikel serveret på Brioche brød
2003, Meursault 1. cru Perriere Collection Bellenum, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig
Stegt fois gras - bløde løg - Ømandsbacon
Krogmodnet nakke fra gris - æble - trøffelsauce
2019, Pommard 1. cru Grand Epenots, Lucien le Moine, Bourgogne, Frankrig
Tatar af kildegården kalv - rå æggeblomme - sprødt
Kildegården kalv - røget marv - kantareller
2004, Haut Brion, Château Haut Brion, Bordeaux, Frankrig
Røget vesterhavsost med ristede solsikkekerner og lokal honning
1985, Côteaux du Layon, Moulin Touchais, Loire, Frankrig
Trefarvet is på Fois gras, trøffel og bær
Blommekompot - sprødt - is
2002, Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Fass 59, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland
Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighederne for at være med til at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster.
_________________________________________________________________________