NYTÅRS AFTEN PÅ "HESTEN"
SNACK TIL DRONNINGES TALE KL. 18:00
ØSTERS MED SYLTEDE RØDLØG OG AGURK
CAVIAR FRA LYKSVAD
ÆBLESKIVER MED FYLD
RØGEDE MANDLER
RØGET LAKS VENDT MED FED CREME FRAICHE
GOD SKINKE
(KØB SELV BOBLER ELLER DRINKS TIL TALEN)
MENUEN STARTER KL.19:00
HÅNDPLUKKEDE KAMMUSLINGER I CITRON, SYLTEDE GRÆKAR OG TØRRET ROGN
HELLEFLYNDER MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER
KRONDYR MED EFTERÅRS SVAMPE, PASTINAK, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE
RØGET VESTERHAVS-OST MED HONNING FRA ÅDALEN OG RISTEDE SOLSIKKEKERNER
HYLDEBÆRSKUM MED CREMET IS PÅ KISBÆK MÆLK OG CHOKOLADE
DRIKKEVARER BESTILLES PÅ DAGEN
VI SKÅLER DET NYE ÅR VELKOMMEN KL.00:00
VI LUKKER BAREN KL.00:30 OG LAVER EN HOTDOG TIL ALLE
(ÅRETS HOTDOG KONGE 2022)
SIGER TAK FOR ÅRET SOM LIGE ER GÅET OG SES I DET NYE
SENDER ALLE GÆSTER HJEM KL.01.00
6 SNACKS, 5 RETTER OG HOTDOG
1200 KR
_______________________________________________________________________
NYTÅRS AFTEN FRA "HESTEN"
AFHENTES INDEN KL.15:00
SNACK TIL KL.18:00
CAVIAR FRA LYKSVAD
ÆBLESKIVER MED FYLD
RØGEDE MANDLER
RØGET LAKS VENDT I FED CREME FARICHE
GOD SKINKE
MENUEN
KLAR TIL AT VARME
KOLD HÆVET BRØD OG SMØR
HÅNDPLUKKEDE KAMMUSLINGER I CITRON, SYLTEDE GRÆSKAR OG TØRRET ROGN
HELLEFLYNDER MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER
KRONDYR MED EFTERÅRSSVAMPE, PASTINAK, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE
HYLDEBÆRMOUSSE PÅ HVIDCHOKOLADE OG KARTOFFELKAGE
(KØB SELV IS TIL DESSERTEN)
675 KR.
TILKØB:
ØSTERS MED GARNI
35 KR. PR. STK.
DM HOTDOG (ÅRETS HOTDOG KONGE 2022) UDEN CAVIAR
88 KR.
DANSKE GÅRDOSTE MED TILBEHØR
125 KR.
________________________________________________________________________________
Private Dining
Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig.
Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at bruge alt din tid sammen med gæsterne og derfor ikke ønsker at stå for maden selv, så lad os om at klare køkkenet.
I fællesskab med dig/jer aftaler vi en menu, som passer efter
sæsonens råvarer og kan variere alt fra 3 til 10 retter.
Det er også muligt at lade os stå få vinen.
Herunder ses et eksempel på, hvordan menuen kunne se ud:
Langtidsbagt tomat - Kyllingeskind med eddike gele - Østers med syltet rødløg - Citronmarineret kammusling - Broccoli med trøffel
2013, Vintage Millisème, André Clouet, Champagne Frankrig
Jomfruhummertatar med tangchips og mirabel
Hummersalat i hummerskal med fed cremefraiche og Lyksvad caviar
2012, Grand Cru Geissberg, Trimbach, Alsace, Frankrig
Pighvar med fermenteret asparges og smørsauce
Krabbebruger med syltet fennikel serveret på Brioche brød
2003, Meursault 1. cru Perriere Collection Bellenum, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig
Stegt fois gras - bløde løg - Ømandsbacon
Krogmodnet nakke fra gris - æble - trøffelsauce
2019, Pommard 1. cru Grand Epenots, Lucien le Moine, Bourgogne, Frankrig
Tatar af kildegården kalv - rå æggeblomme - sprødt
Kildegården kalv - røget marv - kantareller
2004, Haut Brion, Château Haut Brion, Bordeaux, Frankrig
Røget vesterhavsost med ristede solsikkekerner og lokal honning
1985, Côteaux du Layon, Moulin Touchais, Loire, Frankrig
Trefarvet is på Fois gras, trøffel og bær
Blommekompot - sprødt - is
2002, Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Fass 59, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland
Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighederne for at være med til at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster.
________________________________________________________________________________
jul på Hesten
Fra den 10. november til den 22. december
kan købes både frokost og aften
3 retter
498,-
Røget laks - Rygeost - Radiser
Kold røget laks med sødet rygeostcreme
Gris - Vinterkål - Selleri
Krogmodnet gris med vinterens grønt og sprød hud
Hvidchokolade - Kirsebær - Mandler
Hvidchokolademousse, is på Kisbæk mælk, ristet mandler og kirsebær
_______________________________________________________________________