PÅSKEFROKOST 2024

 

 DEN LILLE FROKOST

6 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR

SOM DELEMAD VED HELE BORDET

SILD

MARINERET SILD MED DRESSING PÅ LØG, ÆBLER OG KAPERS

DET KOLDE

RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING SPRØD SALAT OG URTER

INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER

DET VARME

FRIKADELLER MED KÅL

CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ

DESSERT

BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE

PRIS PR. PERSON 298,-

 

 

PÅSKEFROKOST 2024

DEN STORE FROKOST

10 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR

SOM DELEMAD VED HELE BORDET

SILD

MARINERET SILD SERVERET MED DRESSING PÅ ÆBLER, LØG OG KAPERS

DET KOLDE

RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING, SPRØD PÅ ÆBLER OG URTER

STEGT FISKEFILET SERVERET MED HESTENS REMOULADE

ÆG OG REJER MED MAYONAUSE OG CITRON

INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER

DET VARME

FRIKADELLER MED KÅL

LAMMESTEG MED RAMSLØG

CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ

OST

3 DANSKE GÅRDOSTE MED KOMPOT OG SPRØDT

DESSERT

BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE

PRIS PR. PERSON 398,-

 

Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(skriv PÅSKE ved bestillingen)

 

PÅSKEMENU

3 RETTER 498 KR

ASPARGES - SUPER REJER - ÆGTE SAUCE

***

LAMMESTEG - RAMSLØG - JORDSKOKKER

***

RABARBER - RABARBER - RABARBER

 

  


 

NYTÅRS AFTEN PÅ "HESTEN"

2023

SNACK TIL DRONNINGES TALE KL. 18:00

ØSTERS MED SYLTEDE RØDLØG OG AGURK AD LIBITUM HELE AFTEN

CAVIAR FRA LYKSVAD

ÆBLESKIVER MED FYLD

RØGEDE MANDLER

RØGET LAKS VENDT MED FED CREME FRAICHE

GOD SKINKE

(KØB SELV BOBLER ELLER DRINKS TIL TALEN)

 

MENUEN STARTER KL.19:00

SALTEDE KAMMUSLINGER I CITRON MED URT

TORSK MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER

VILDT FRA SKOVEN MED EFTERÅRS SVAMPE, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE

TRE SLAGS DANSKE GÅRDOSTE MED GARNI

CREMET KIRSEBÆR IS PÅ KISBÆK MÆLK OG CHOKOLADE PÅ NOBILIS

 

DRIKKEVARER BESTILLES PÅ DAGEN

VI SKÅLER DET NYE ÅR VELKOMMEN KL.00:00

VI LUKKER BAREN KL.00:30 OG LAVER EN HOTDOG TIL ALLE

(ÅRETS HOTDOG KONGE 2022)

SIGER TAK FOR ÅRET SOM LIGE ER GÅET OG SES I DET NYE

SENDER ALLE GÆSTER HJEM KL.01.00

6 SNACKS, 5 RETTER OG HOTDOG

1200 KR

 

_______________________________________________________________________

 

 NYTÅRS AFTEN FRA "HESTEN"

2022

AFHENTES INDEN KL.15:00

SNACK TIL KL.18:00

ÆBLESKIVER MED FYLD

RØGEDE MANDLER

RØGET LAKS VENDT I FED CREME FARICHE

GOD SKINKE

MENUEN

KLAR TIL AT VARME

KOLD HÆVET BRØD OG SMØR

SALTEDE KAMMUSLINGER I CITRON MED URTER

LAVVARMET TORSK MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER

VILDT FRA SKOVEN MED EFTERÅRSSVAMPE, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE

KIRSEBÆRMOUSSE PÅ HVIDCHOKOLADE OG KARTOFFELKAGE

(KØB SELV IS TIL DESSERTEN)

 

675 KR.

 

TILKØB:

CAVIAR FRA LYKSVAD 50 GR.

750 KR.

ØSTERS MED GARNI

35 KR. PR. STK.

DM HOTDOG (ÅRETS HOTDOG KONGE 2022) UDEN CAVIAR

88 KR.

DANSKE GÅRDOSTE MED TILBEHØR

125 KR.

 

 

________________________________________________________________________________

Private Dining

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig.

Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at bruge alt din tid sammen med gæsterne og derfor ikke ønsker at stå for maden selv, så lad os om at klare køkkenet.

I fællesskab med dig/jer aftaler vi en menu, som passer efter

sæsonens råvarer og kan variere alt fra 3 til 10 retter. 

Det er også muligt at lade os stå få vinen.

 

Herunder ses et eksempel på, hvordan menuen kunne se ud:

Langtidsbagt tomat - Kyllingeskind med eddike gele - Østers med syltet rødløg - Citronmarineret kammusling - Broccoli med trøffel
2013, Vintage Millisème, André Clouet, Champagne Frankrig


Jomfruhummertatar med tangchips og mirabel
Hummersalat i hummerskal med fed cremefraiche og Lyksvad caviar
2012, Grand Cru Geissberg, Trimbach, Alsace, Frankrig


Pighvar med fermenteret asparges og smørsauce
Krabbebruger med syltet fennikel serveret på Brioche brød
2003, Meursault 1. cru Perriere Collection Bellenum, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig


Stegt fois gras - bløde løg - Ømandsbacon
Krogmodnet nakke fra gris - æble - trøffelsauce
2019, Pommard 1. cru Grand Epenots, Lucien le Moine, Bourgogne, Frankrig


Tatar af kildegården kalv - rå æggeblomme - sprødt
Kildegården kalv - røget marv - kantareller
2004, Haut Brion, Château Haut Brion, Bordeaux, Frankrig


Røget vesterhavsost med ristede solsikkekerner og lokal honning
1985, Côteaux du Layon, Moulin Touchais, Loire, Frankrig


Trefarvet is på Fois gras, trøffel og bær
Blommekompot - sprødt - is
2002, Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Fass 59, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland

 

Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighederne for at være med til at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster. 

 

_________________________________________________________________________