PÅSKEFROKOST 2023

 FRA 4. APRIL TIL DEN 15. APRIL

 DEN LILLE FROKOST

6 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR

SOM DELEMAD VED HELE BORDET

SILD

MARINERET SILD MED DRESSING PÅ LØG, ÆBLER OG KAPERS

DET KOLDE

RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING SPRØD SALAT OG URTER

INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER

DET VARME

FRIKADELLER MED KÅL

CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ

DESSERT

BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE

PRIS PR. PERSON 298,-

 

 

PÅSKEFROKOST 2023

DEN STORE FROKOST

10 SERVERINGER MED BRØD OG SMØR

SOM DELEMAD VED HELE BORDET

SILD

MARINERET SILD SERVERET MED DRESSING PÅ ÆBLER, LØG OG KAPERS

DET KOLDE

RØGET LAKS SERVERET MED DRESSING, SPRØD PÅ ÆBLER OG URTER

STEGT FISKEFILET SERVERET MED HESTENS REMOULADE

ÆG OG REJER MED MAYONAUSE OG CITRON

INDERLÅR MED TRØFFEL OG BAGTE TOMATER

DET VARME

FRIKADELLER MED KÅL

LAMMESTEG MED RAMSLØG

CREMET KYLLING MED BUTTERDEJ

OST

3 DANSKE GÅRDOSTE MED KOMPOT OG SPRØDT

DESSERT

BAGT ÆBLE MED SPRØD TOP OG FED CREME FRAICHE

PRIS PR. PERSON 398,-

 

Bestil bord på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(skriv PÅSKE ved bestillingen)

 

 

PÅSKEMENU

3 RETTER 498 KR

ASPARGES - SUPER REJER - ÆGTE SAUCE

***

LAMMESTEG - RAMSLØG - JORDSKOKKER

***

RABARBER - RABARBER - RABARBER

 

 

5 RETTER 658 KR.

 

KAMMUSLINGER - ØSTERS - URT

***

ASPARGES - SUPER REJER - ÆGTE SAUCE

***

FASAN - SPÆK - FLØDE

***

LAM - RAMSLØG - JORDSKOKKER

***

RABARBER - RABARBER - RABARBER 

 

 


 

NYTÅRS AFTEN PÅ "HESTEN"

2022

SNACK TIL DRONNINGES TALE KL. 18:00

ØSTERS MED SYLTEDE RØDLØG OG AGURK

CAVIAR FRA LYKSVAD

ÆBLESKIVER MED FYLD

RØGEDE MANDLER

RØGET LAKS VENDT MED FED CREME FRAICHE

GOD SKINKE

(KØB SELV BOBLER ELLER DRINKS TIL TALEN)

 

MENUEN STARTER KL.19:00

HÅNDPLUKKEDE KAMMUSLINGER I CITRON, SYLTEDE GRÆKAR OG TØRRET ROGN

HELLEFLYNDER MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER

KRONDYR MED EFTERÅRS SVAMPE, PASTINAK, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE

RØGET VESTERHAVS-OST MED HONNING FRA ÅDALEN OG RISTEDE SOLSIKKEKERNER

HYLDEBÆRSKUM MED CREMET IS PÅ KISBÆK MÆLK OG CHOKOLADE

 

DRIKKEVARER BESTILLES PÅ DAGEN

VI SKÅLER DET NYE ÅR VELKOMMEN KL.00:00

VI LUKKER BAREN KL.00:30 OG LAVER EN HOTDOG TIL ALLE

(ÅRETS HOTDOG KONGE 2022)

SIGER TAK FOR ÅRET SOM LIGE ER GÅET OG SES I DET NYE

SENDER ALLE GÆSTER HJEM KL.01.00

6 SNACKS, 5 RETTER OG HOTDOG

1200 KR

 

_______________________________________________________________________

 

 NYTÅRS AFTEN FRA "HESTEN"

2022

AFHENTES INDEN KL.15:00

SNACK TIL KL.18:00

CAVIAR FRA LYKSVAD

ÆBLESKIVER MED FYLD

RØGEDE MANDLER

RØGET LAKS VENDT I FED CREME FARICHE

GOD SKINKE

MENUEN

KLAR TIL AT VARME

KOLD HÆVET BRØD OG SMØR

HÅNDPLUKKEDE KAMMUSLINGER I CITRON, SYLTEDE GRÆSKAR OG TØRRET ROGN

HELLEFLYNDER MED ØMANDS BACON OG CREMET SUPPE PÅ JORDSKOKKER

KRONDYR MED EFTERÅRSSVAMPE, PASTINAK, KARTOFFEL I ANDEFEDT OG SUPER SAUCE

HYLDEBÆRMOUSSE PÅ HVIDCHOKOLADE OG KARTOFFELKAGE

(KØB SELV IS TIL DESSERTEN)

 

675 KR.

TILKØB:

ØSTERS MED GARNI

35 KR. PR. STK.

DM HOTDOG (ÅRETS HOTDOG KONGE 2022) UDEN CAVIAR

88 KR.

DANSKE GÅRDOSTE MED TILBEHØR

125 KR.

 

 

________________________________________________________________________________

Private Dining

Ved private dining bringes den gastronomiske oplevelse hjem til dig.

Skal du holde en fest, hvor du ønsker, at bruge alt din tid sammen med gæsterne og derfor ikke ønsker at stå for maden selv, så lad os om at klare køkkenet.

I fællesskab med dig/jer aftaler vi en menu, som passer efter

sæsonens råvarer og kan variere alt fra 3 til 10 retter. 

Det er også muligt at lade os stå få vinen.

 

Herunder ses et eksempel på, hvordan menuen kunne se ud:

Langtidsbagt tomat - Kyllingeskind med eddike gele - Østers med syltet rødløg - Citronmarineret kammusling - Broccoli med trøffel
2013, Vintage Millisème, André Clouet, Champagne Frankrig


Jomfruhummertatar med tangchips og mirabel
Hummersalat i hummerskal med fed cremefraiche og Lyksvad caviar
2012, Grand Cru Geissberg, Trimbach, Alsace, Frankrig


Pighvar med fermenteret asparges og smørsauce
Krabbebruger med syltet fennikel serveret på Brioche brød
2003, Meursault 1. cru Perriere Collection Bellenum, Roche de Bellene, Bourgogne, Frankrig


Stegt fois gras - bløde løg - Ømandsbacon
Krogmodnet nakke fra gris - æble - trøffelsauce
2019, Pommard 1. cru Grand Epenots, Lucien le Moine, Bourgogne, Frankrig


Tatar af kildegården kalv - rå æggeblomme - sprødt
Kildegården kalv - røget marv - kantareller
2004, Haut Brion, Château Haut Brion, Bordeaux, Frankrig


Røget vesterhavsost med ristede solsikkekerner og lokal honning
1985, Côteaux du Layon, Moulin Touchais, Loire, Frankrig


Trefarvet is på Fois gras, trøffel og bær
Blommekompot - sprødt - is
2002, Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Fass 59, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland

 

Kontakt os for at høre nærmere om priser og mulighederne for at være med til at skabe en dejlig dag for dig og dine gæster. 

 

_________________________________________________________________________