Denhvidehest
Adresse:
Søndergade 30 a
Danmark
Mobil:
26357050
Send en e-mail
Diverse information:

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig,

De persondata, vi indsamler og behandler om dig som gæst, kontaktperson eller leverandør, bruges til i forbindelse med booking af bord eller fest i restauranten. Dernæst benyttes de til fremsendelse af faktura. Formålet er alene, at vi kan give dig den bedste oplevelse hos os.

Hvilke informationer indsamler vi om dig som kontaktperson for en.

Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse

Virksomhedsoplysninger

Oplysninger på evt. øvrige kontaktpersoner

 

Særlige oplysninger om dig som gæst

Såfremt du i forbindelse med et besøg hos os gør os opmærksomme på et særligt forhold, vil dette blive opbevaret sammen med de øvrige informationer i din booking. Dette kunne blandt andet vedrøre allergier, kosthensyn og særlige fødevarepræferencer eller et handicap.

 

Adgang til kreditkortoplysninger

Via vores betalingsudbyder har Den Hvide Hest adgang til dine kreditkortoplysninger som en garanti for din reservation. Vores betalingsudbyder sørger for det nødvendige samtykke til registrering og behandling af følsomme oplysninger.   

Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen har du en række rettigheder, som du til enhver tid kan benytte dig af til at få indsigt i, hvilke oplysninger, vi har på dig og hvordan de er opbevaret.

Rettighederne er som følger:

Ret til indsigt

Ret til berigtigelse

Ret til sletning

Ret til indsigelse